October 2021

Ambasadorja kishte pritur me shumë kënaqësi ftesën dhe ka vlerësuar kauzën e Shtëpisë Botuese dhe Librarisë Dukagjini për promovimin e librit dhe leximit. “Dje, u mbajt takimi i dytë “Let’s meet our ambassors through books”, ku e ftuar ishte Shkëlqesia e

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]e.com

    Free shipping
    for orders over 50%