Shop

Abetare e ilustruar e Prishtinës

9.00

Një minienciklopedi e kryeqytetit, që, njëherësh, mund të shërbejë edhe si udhërrëfyese turistike. Libri ka për qëllimi ruajtjen dhe promovimin e kulturës së Prishtinës.

Autori: Diellza Gojani

ISBN: 975-9951-05-373-0

Out of stock

Category:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%