Shop

Inteligjenca Artificiale

7.00

Libër që i ofron të gjitha përgjigjet për zhvillimin e inteligjencës artificiale dhe për atë se çka e pret njerëzimin në të ardhmen, duke pasur parasysh ritmin e zhvillimit të IA-së.

Autori: Matt Burgess

ISBN:  978-9951-05-378-5

Perkthyesi: Blendi Lami

Out of stock

Category:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%