Shop

Mjegull

3.00

Personazhi i Unamunos gjendet gjithnjë në zgrip, duke u luhatur mes ëndrrës dhe zhgjëndrrës, mes reales dhe irreales, të vërtetës dhe të pavërtetës, duke dyshuar në ekzistencën e vet.

 

Autori: Miguel de Unamuno

ISBN: 978-9951-05-442-3

Perkthyesi: Orjela Stafasani

Out of stock

Category:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%