Shop

Një shqiptar në CIA

7.00

“Një rrëfim që pasqyron jetën e Destan Berishës, një njeriu me vullnet të pathyeshëm për ta përmbysur regjimin komunist në Shqipëri, duke u bërë pjesë e tri misioneve të CIA-s për t’ia sjellë Shqipërisë lirinë, demokracinë dhe bashkimin e trojeve shqiptare.”

Autori: Bashmir Xhemaj

ISBN: 978-9951-05-372-3

 

Out of stock

Category:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%