Shop

Sonata e Krojcerit

7.00

Pozdnishefi rrëfen bajatësinë dhe zbrastësinë e brendshme të lidhjes së tij me gruan pas martesës, por, kur dyshon në papërmushmërinë e saj dhe tradhtinë me një muzikant, është xhelozia që e gërryen nga brenda dhe e çon drejt vrasjes.
 
 

Autori:Lev Tolstoi
ISBN978-9951-05-443-0
Perkthyesi:Agron Tufa

 

Out of stock

Category:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%