Shfleto

FIZIKA 9 (FLETORE PUNE)

FIZIKA 9 (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e nëntë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër, 01B/194 të datës 28.06.2022.

ISBN 978-9951-05-580-2

Autorët

Rexhep I. Gashi, Mustafë R. Bytyçi

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com