Frida – Biografia e Frida Kahlos

Frida – Biografia e Frida Kahlos

Biografia e artistes meksikane që mjeshtërisht dhe në mënyrë origjinale arriti ta transformonte dhimbjen (e saj) në art, ta përziente realitetin me fantazi dhe ta shpërfaqte kontraversalitetin e saj artistik në pikturë.
 
 

Autori: Hayden Herrera

ISBN: 9978-9951-05-439-3

Perkthyesi:  Ermira Danaj