Maçoku me çizme dhe përralla të tjera

Maçoku me çizme dhe përralla të tjera

Kur vëllezërve u ndahet pasuria, vëllait të vogël i bie hise një maçok, i cili ia sjell pasurinë, madje edhe princeshën.

Autori: Charles Perrault

ISBN:  978-9951-05-351-8

Përktheu: Eqrem Basha