Tegimi i lepurit Piter

Tegimi i lepurit Piter

Mosbindja e lepurit Piter sjell telashe. Historia ndërthur humor e aventurë dhe përcjell mësime morale.

Autore: Beatrix Potter

ISBN: 978-9951-05-347-1

Përktheu: Orjela Stafasani