Shfleto

HISTORIA 8 (FLETORE PUNE)

HISTORIA 8 (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tetë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 01/B/97, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-405-8

Autorët

Frashër Demaj

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com