Mafia e sipërmarrjes, Etika Mafioze dhe Fryma e Kapitalizmit

Mafia e sipërmarrjes, Etika Mafioze dhe Fryma e Kapitalizmit

Biblioteka: Fryma

Autori: Pino Arlaki

Dimensioni: 145×240

Nr i Faqeve: 228