Shfleto

TIK 8 – (FLETORE PUNE)

TIK 8 – (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tetë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 01/B/112, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-413-3

Autorët

Enver Hamiti, Arbnor Pajaziti, Vjollca Komoni, Zana Kurtishi-Rudi

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com