Vepra e saj

Vepra e saj

“Vepra e saj” përmbledh rrëfimet e 100 grave shqiptare, pioniere në fusha të ndryshme të artit e shkencës në Kosovë, që arritën t’i thyejnë tabutë dhe stigmat e kohës.

Autori: Alketa Xhafa-Mripa

ISBN: 978-9951-05-375-4