Shop

Tegimi i lepurit Piter

4.50

Mosbindja e lepurit Piter sjell telashe. Historia ndërthur humor e aventurë dhe përcjell mësime morale.
 
 

Autore: Beatrix Potter

ISBN: 978-9951-05-347-1

Përktheu: Orjela Stafasani

Out of stock

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%