Etika dhe Pafundësia, Dialogje me Philippe Nemo

Etika dhe Pafundësia, Dialogje me Philippe Nemo

Biblioteka: Fryma

Autori: Emmanuel Levinas

Dimensioni: 115×200

Nr i Faqeve: 142