Shop

Vepra e saj

12.00

“Vepra e saj” përmbledh rrëfimet e 100 grave shqiptare, pioniere në fusha të ndryshme të artit e shkencës në Kosovë, që arritën t’i thyejnë tabutë dhe stigmat e kohës.

Autori: Alketa Xhafa-Mripa

ISBN: 978-9951-05-375-4

Out of stock

Category:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]

    Free shipping
    for orders over 50%