Ujku i stepës

Ujku i stepës

“Ujku i Stepës” nga Herman Hesse është një rrugëtim brenda vetes si dhe një strukturë shpirtërore vetjake.  Në këtë kuptim, “Ujku i Stepës” ruan magjinë e letërsisë si roman, mençurinë filozofike si traktat dhe habinë e pikëllimin për fatin njerëzor si testament.

Përktheu nga origjinali: Suzana Starikow-Skënderi

ISBN: 978-9951-05-540-6