Agjenti X.99

Agjenti X.99

Një agjent që nuk mund të jetojë pa qumësht vendos që, bashkë me dhinë e tij, Renatën, të ndërmarrë udhëtime nëpër planetë të çuditshëm, ku ka majmunë me 6 putra, kafshë inteligjente dhe pemë që flasin.

 

Autori: Gianni Rodari

ISBN: 978-9951-05-431-7

Përktheu: Orjela Stafasani