Planeti i pemëve të Krishtlindjeve

Planeti i pemëve të Krishtlindjeve

Një përrallë që përfshin fantashkencën dhe botën e përmbysur; rrugëtimin e një fëmije në hapësirë, i cili ndeshet me alienët në një planet ku gjithçka është falas dhe gjithmonë është ditë feste.
Autori: Gianni Rodari

ISBN: 978-9951-05-428-7

Përktheu: Orjela Stafasani