Mes bankash

Mes bankash

Me personazhe, si Liza Kudobie, Binjakët që i frikësojnë hajdutët, Dhelprën fotografe etj., Rodari te ky libër me shumë poezi e tregime të llojllojshme ndërthur mjeshtërisht humorin dhe fantazinë.

Autori:
Gianni Rodari

ISBN: 978-9951-05-426-3

Përktheu: Orjela Stafasani