Punët e zotit maçok

Punët e zotit maçok

Një maçok vendos që të bëhet i pasur dhe kështu e nis biznesin e tij me minj në kanaçe, ndërsa maçokë e mace të tjera kërkojnë që ta kenë yllin me emrin e tyre. Libri përbëhet nga tregime dhe poezi të ndryshme, me maçokë që, vërtet, kanë emra të çuditshëm.

 

Autori: Gianni Rodari

ISBN:
978-9951-05-427-0

Përktheu: Orjela Stafasani