Dervishët dhe Teqetë, Në Kosovë, në Sanxhak dhe në Rajonet tjera Përreth

Dervishët dhe Teqetë, Në Kosovë, në Sanxhak dhe në Rajonet tjera Përreth

Biblioteka: Fryma

Autori: Jashar Rexhepagiqi

Dimensioni: 145×240

Nr i Faqeve: 302