Shfleto

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e pestë të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/451, të datës 04.10.2022.

ISBN 978-9951-05-651-9

Autorët

Adriola Kanakçiu, Ali Jashari, Fatmir Fejziu, Osman Gashi, Saranda Kumnova-Pozhegu

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com