Shfleto

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe
përdorim këtë tekst shkollor për klasën e pestë të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/450,
të datës 04.10.2022.

SBN 978-9951-05-652-6

Autorët

Adriola Kanakçiu, Ali Jashari, Fatmir Fejziu, Osman Gashi, Saranda Kumnova-Pozhegu

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com