Shfleto

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e pestë të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/393,
të datës 12.08.2022.

ISBN 978-9951-05-646-5

Autorët

Ramadan Zejnullahu

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com