Shfleto

MATEMATIKA 8 – (PËRMBLEDHJE DETYRASH)

MATEMATIKA 8 – (PËRMBLEDHJE DETYRASH)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tetë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 01/B/96, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-395-2

Autorët

Ramadan Zejnullahu, Edmond Aliaga, Kajtaz Bllaca

Shtëpia Botuese

Dukagjini

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com