Burri që ishte e Enjte

Burri që ishte e Enjte

Autorët

G. K. Chesterton

“Burri që ishte e enjte” mund të lexohet si një traktat filozofik ose një shprehje e mbushur me bindje fetare, por mbi të gjitha është jashtëzakonisht argëtuese. Arritja e madhe e Chesterton-it është mbushja e së përditshmes me habi; gjithçka bëhet ekzotike dhe fantastike. 

G. K. Chesterton
Përktheu: Maniela Sota