Varfanjaku i Zotit

Varfanjaku i Zotit

Në libër përshkruhet historia e Françeskut të Asizit, shenjtorit të pashoq, që ndryshoi rrugën e të menduarit dhe të afruarit me Zotin. Me përkthim të Romeo Çollakut, libri u shpërblye me çmimin “Përkthimi më i mirë 2022, në Panairin e Librit në Tiranë.

Niko Kazanxaqis
Përktheu: Romeo Çollaku