Shfleto

GJEOGRAFIA 7 – (FLETORE PUNE)

GJEOGRAFIA 7 – (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e shtatë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 406/01-B, të datës 23.08.2019.

ISBN 978-9951-05-364-8

Autorët

Arsim Ejupi, Valbon Bytyqi

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com