Shfleto

HISTORIA 7 – (FLETORE PUNE)

HISTORIA 7 – (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e shtatë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 407/01-B, të datës 23.08.2019.

ISBN 978-9951-05-367-9

Autori

Frashër Demaj

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com