Shfleto

HISTORIA 7 – (LIBËR BAZË)

HISTORIA 7 – (LIBËR BAZË)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e shtatë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 395/01-B, të datës 23.08.2019.

ISBN 978-9951-05-366-2

Autori

Frashër Demaj

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com

Brand

LIBËR BAZË