Shfleto

NJERIU DHE NATYRA 3 – FLETORE PUNE

NJERIU DHE NATYRA 3 – FLETORE PUNE

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tretë të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/389,
të datës 12.08.2022.

ISBN 978-9951-05-659-5

Autorët

Behxhet Mustafa Avni Hajdari Bahri Troja Shpresa Sojeva-Mustafa

Botues

Shtepia Botuese Dukagjini

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com