Shfleto

NJERIU DHE NATYRA 1 (FLETORE PUNE)

NJERIU DHE NATYRA 1 (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e parë, me vendimin numër 254/01-b, të datës 11.07.2019.
Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me NR.P: 1580, të datës 08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

ISBN 978-9951-05-276-4

Autorët

Avni Hajdari, Bahri Troja, Behxhet Mustafa, Shpresa Sojeva Mustafa

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com