Shfleto

MATEMATIKA 2 (TESTE KONTROLLUESE)

MATEMATIKA 2 (TESTE KONTROLLUESE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e dytë, me vendimin numër 325/01-b, të
datës 17.07.2019.
Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me NR.P: 1580, të datës 08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

ISBN 978-9951-05-324-2

Autorët

Sejdi Bilalli

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com