Shfleto

GJUHA SHQIPE 6 (FLETORE PUNE)

GJUHA SHQIPE 6 (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e gjashtë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 291/01-b, të datës 12.07.2019. Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me NR.P: 1580, të datës 08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

ISBN 978-9951-05-293-1

Autorët

Bardh Rugova, Shpëtim Elezi, Qëndresa Jakupi, Adelajda Baftiu

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com