Sonata e Krojcerit

Sonata e Krojcerit

Pozdnishefi rrëfen bajatësinë dhe zbrastësinë e brendshme të lidhjes së tij me gruan pas martesës, por, kur dyshon në papërmushmërinë e saj dhe tradhtinë me një muzikant, është xhelozia që e gërryen nga brenda dhe e çon drejt vrasjes.

Autori:Lev Tolstoi
ISBN978-9951-05-443-0
Perkthyesi:Agron Tufa