Shfleto

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tretë të arsimit fillor, me vendimin numër 01/B/89, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-392-1

Autorët

Agron Gashi, Saranda Kumnova-Pozhegu, Dhurata Tara-Nixha, Fatmir Fejziu

Shtëpia botuese

Dukagjini

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com