Shfleto

SHKATHTËSI PËR JETË 5 – FLETORE PUNE

SHKATHTËSI PËR JETË 5 – FLETORE PUNE

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e pestë të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/404, të datës 12.08.2022.

ISBN 978-9951-05-656-4

Autorët

Arbnor Pajaziti, Enver Hamiti, Visare Xhafa-Lajqi, Vjollca Komoni, Zana Kurtishi-Rudi

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com