Shfleto

KIMIA 10 GJIMNAZI I SHKENCAVE SHOQËRORE-GJUHËSORE – (FLETORE PUNE)

KIMIA 10 GJIMNAZI I SHKENCAVE SHOQËRORE-GJUHËSORE – (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e dhjetë të arsimit të mesëm të lartë, me vendimin numër 01/B/241, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-417-1

Autorët

Musaj Paçarizi, Rexhep Kastrati, Avni Berisha, Jeton Halili, Shpëtim Kastrati

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com