Shfleto

SHKATHTËSI PËR JETË 1 – (LIBËR BAZË)

SHKATHTËSI PËR JETË 1 – (LIBËR BAZË)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e parë të arsimit fillor, me vendimin numër 392/01-B, të datës 23.08.2019.

ISBN 978-9951-05-360-0

Autorët

Arbnor Pajaziti, Enver Hamiti, Vjollca Komoni

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com

Brand

LIBËR BAZË