Shfleto

FIZIKA 6 (FLETORE PUNE)

FIZIKA 6 (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e gjashtë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 295/01-b, të datës 12.07.2019.
Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me NR.P: 1580, të datës 08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

ISBN 978-9951-05-300-6

Autorët

Skender Kabashi, Skender Ahmetaj, Fetah Zejnullahu

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com