Shfleto

GJUHA SHQIPE 4A (LIBËR BAZË)

GJUHA SHQIPE 4A (LIBËR BAZË)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e katërt të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/161, të datës 28.06.2022.

ISBN 978-9951-05-588-8

Autorët

Agron Gashi, Saranda Kumnova-Pozhegu, Fatmir Fejziu, Dhurata Tara-Nixha

Shtëpia botuese

Shtëpia Botuese DUKAGJINI

Kontakti

Shtëpia Botuese DUKAGJINI info@dukagjinipublishing.com