Shfleto

EDUKATA MUZIKORE 4 (LIBËR BAZË)

EDUKATA MUZIKORE 4 (LIBËR BAZË)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e katërt të arsimit fillor, me vendimin numër, 01B/173 të datës 28.06.2022.

ISBN 978-9951-05-596-3

Autorët

Drita Rudi, Rafet Rudi

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com