Shfleto

MATEMATIKA 1 (TESTE KONTROLLUESE)

MATEMATIKA 1 (TESTE KONTROLLUESE)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë
tekst shkollor për klasën e parë të arsimit fillor, me vendimin numër 326/01-b, të datës 17.07.2019.
Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me: NR. P: 1580, të datës
08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë.

ISBN 978-9951-623-16-2

Autorët

Sejdi Bilalli

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com