Shfleto

GJUHA SHQIPE 1 (LIBËR LEXIMI)

GJUHA SHQIPE 1 (LIBËR LEXIMI)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e parë, me vendimin numër 151/01-b, të datës 27.06.2019.
Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me NR.P: 1580, të datës 08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

ISBN 978-9951-05-274-0

Autorët

Atdhe Hykolli, Bardh Rugova

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com