Shfleto

MATEMATIKA 8 – (LIBËR BAZË)

MATEMATIKA 8 – (LIBËR BAZË)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tetë të arsimit të mesëm të ulët, me vendimin numër 01/B/95, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-394-5

Autorët

Rexhep Gjergji, Kajtaz Bllaca, Edmond Aliaga

Shtëpia Botuese

Dukagjini

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com

Brand

LIBËR BAZË