Shfleto

SHKATHTËSI PËR JETË 3 – (FLETORE PUNE)

SHKATHTËSI PËR JETË 3 – (FLETORE PUNE)

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e tretë të arsimit fillor, me vendimin numër 01/B/237, të datës 13.08.2021.

ISBN 978-9951-05-389-1

Autorët

Visare Xhafa-Lajqi, Enver Hamiti, Vjollca Komoni, Arbnor Pajaziti

Shtëpia botuese

Dukagjini

Kontakti

Dukagjini