Jeta dhe mendimet e Tristram Shandit, xhentëlmenit- Vëllimi 1

Jeta dhe mendimet e Tristram Shandit, xhentëlmenit- Vëllimi 1

Romani “Jeta dhe mendimet e Tristram Shandit, xhentëlmenit” është roman i bazuar në arketipin e Don Kishotit. Libri vjen i botuar në dy pjesë, brenda kolanës “Anima”

Laurence Sterne
Përktheu: Albion Zifla