Jeta dhe mendimet e Tristram Shandit, xhentëlmenit-Vëllimi 2

Jeta dhe mendimet e Tristram Shandit, xhentëlmenit-Vëllimi 2

Romani “Jeta dhe mendimet e Tristram Shandit, xhentëlmenit” është roman i bazuar në arketipin e Don Kishotit. Libri vjen i botuar në dy pjesë, brenda kolanës “Anima”

 

Laurence Sterne
Përktheu: Albion Zifla